Så kan du använda gnuggisar för att starka ditt varumärke

Temporära tatueringar har blivit ett populärt och kreativt sätt att promovera kampanjer och begivenheter på och det finns det en bra anledning till. 

Temporära gnuggisar är gjorda med bläck och klistermedel som är godkände för användning på huden. Det är ett populärt och billigt sätt att visa sitt stöd för en bestämd sak på, delta i en specifik begivenhet eller bara tillföra en rolig touch till din outfit.  

Temporära tatueringar håller typiskt i fler dagar och kan tas bort med sprit eller babyolja. Det är viktigt att du följer instruktionerna som följer med den temporära tatueringen eftersom olika märken kan ha lite olika instruktioner för påföring och borttagning.  

  • Ett sätt att använda temporära tatueringar för promovering på är att dela ut dem på begivenheter eller läger. Detta ger deltagarna möjlighet för att visa deras stöd och fungerar också som en isbrytare eftersom andra kan fråga in till tatueringen och lära sig mer om kampanjen eller begivenheten. 
  • En annan idé är att göra en tävling på sociale medier. T.ex. kan personer uppmanas att lägga upp en bild på sig själva med tatueringen och använda ett specifikt hashtag. Detta främjar inte bara kampanjen eller begivenheten men skapar också en känsla av gemenskap och engagemang bland deltagarna.  
  • Förutom att använda temporära tatueringar som ett säljfrämjande verktyg kan de också användas som en fundraising-vara. T.ex. kan personer uppmanas att donera en viss summa i utbyte för en temporär tatuering. Detta ger både pengar till kampanjen eller begivenheten och ökar samtidigt också synligheten eftersom personer stolt visar upp deras tatueringar. 
  • Ett unikt sätt att använda temporära tatueringar på är genom att integrera dem i en skattjakt. Ledtrådar kunde vara gömde runt omkring på stan eller ett område och deltagare som hittar spåren och löser uppdraget vill bli belönat med en tatuering. På så sätt skapar man en rolig och interaktiv upplevelse för deltagare samtidigt som man promoverar en kampanj. 
  • Specialdesigneda temporära tatueringar kan också vara ett fantastiskt sätt att personliggöra och tillföra en speciell touch till begivenheter. De kan t.ex. användas som VIP-pass eller backstage-pass på konserter eller festivaler. De kan också användas som en speciell belöning eller för att erkänna frivilliga eller sponsorer 

Övergripande sett är temporära tatueringar ett kreativt och roligt sätt promovera kampanjer och begivenheter på. Oavsett om de delas ut på ett läger, användas på tävlingar eller på sociale medier, säljas som insamlingsföremål, integreras i en skattjakt eller användas som en personlig prägel på evenemang är temporära tatueringar ett mångsidigt och uppsiktskapande verktyg som kan hjälpa till att sprida uppmärksamhet kring ditt varumärke eller din sak.