Bilmagneter för att pryda bilen med någonting extra

Bilmagneter med tryck är en smart och prisvärd lösning för dig som vill annonsera på din företagsbil, men andra väljer helt enkelt att applicera dessa magneter för att förbättra den privata bilens look. Vad du än är intresserad av finns det en sak som är säker: det kan aldrig gå fel med högkvalitativa bilmagneter från Foliekniven. Ta reda på mer om upplägget och användningsområdena i den här artikeln och kom därefter igång med att snygga till din bil på ett sätt som blir billigt och bra!

Magnetskyltar som lämpar sig för dina ändamål

När du bestämmer dig för att beställa bilmagneter hos Foliekniven kan du lägga vantarna på helt rätt typ för just dig. Den första sortens bilmagneter är den 0,8 mm tjocka modellen som trycks på självhäftande folie och som därefter monteras på magneten. Detta val lämpar sig för dig som vill fästa en magnetskylt på din bil för att kunna annonsera eller för att ge fordonet ett lyft. Det skyddande laminatet är pricken över i:et som ser till så att skylten verkligen håller.

Utöver dessa bilmagneter kan du prova på magnetskyltar som är 0,6 mm tjocka. Till skyltning på lagerhyllor är det här en valmöjlighet som du kommer att uppskatta, och du väljer helt själv vilket motiv som ska pryda skylten. Sist men inte minst är det även väl värt att lyfta fram magnetfolie som metervara utan tryck. Det kortaste alternativet är här 25 cm på längden medan det längsta är hela 50 meter. Det är därför lätt att påstå att du kan få precis det som blir rätt för din bil.