• Helt fantastiska gardiner!

    Skrivet april 10, 2012 av i gardiner

    I påskhelgen kunde jag inte hålla mig längre, jag var tvungen att förgylla mitt eget hem med det fantastiska tyget ”Frutti” från Kinnamark. I mitt hem är det den grön/cerisa färgställningen men den finns även i en vansinnigt vacker grön/turkos färgställning. Som det syns på bilden så hänger mina längder på en takskena ”elite” från Kirsch, det är väl det tuffaste och mest riktiga sättet att hänga sina gardiner idag, enkelt och snyggt som ger en högre takkänsla och rymd.I mina fönster ser ni även solavskämning från Kirsch Facette en snygg och smidig gardin som går att stänga igen helt för insyn. Mängder av snygga prydnadskuddar att matcha med! Kom in och kolla in tyget, uppsättningen,solavskärmning och kuddar. Glöm inte diskutera med oss, så hittar vi bästa lösningen för ditt hem!